24 uur

Wij komen bij u om uw afvoer te ontstoppen in Den Haag / Rotterdam / Amsterdam / Utrecht / Hilversum / Dordrecht / Breda .

Als loodgieters en ontstoppingsbedrijf verhelpen wij al uw verstoppingen in afvoer of riolering. Wij hebben een jaren lange ervaring op het gebied van het ontstoppen van verstopte afvoer leidingen in regio Den Haag, Delft, Zoetermeer en ver daarbuiten. Als professioneel riool ontstopper in Den Haag-Rotterdam- Amsterdam- Utrecht  voorzien wij iedere opdracht, groot of klein, van dezelfde aandacht en zorg. Dat is wat u van ACM Loodgieters mag en kunt verwachten.

Cv-installaties
Voor een nieuwe installatie, vervanging of uitbreiding van een cv kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u de cv krijgt die past bij uw situatie en werken vanuit een duurzaam en milieuvriendelijk uitgangspunt. Het beste materiaal en de meest vakkundige monteurs staan tot uw beschikking.

Gasinstallaties
Het aanleggen van een gasinstallatie is precies werk. Er worden exacte berekeningen gemaakt om ervoor te zorgen dat uw installatie goed en veilig functioneert. Gasleidingen zijn van koper, staal of kunststof, al naar gelang de locatie en situatie. Wij zijn een gastechnisch installatiebedrijf en zorgen ervoor dat alles conform de eisen gerealiseerd wordt.

Waterleidingen

Wij leggen allerlei soorten waterleidingen aan. In sommige gevallen zelfs tot complete installaties. Als het doel van de waterinstallatie bekend is, wordt door ons een nauwkeurige berekening gemaakt om de waterdruk en de diameter van de waterleiding correct op elkaar af te stemmen.

Riolering
Wij vinden, als professionele loodgieter uit Den Haag, dat de aanleg en de vernieuwing van riolering zo nauwkeurig mogelijk uitgevoerd moeten worden. Het project dient  in één keer geklaard te worden, zodat u geen onnodige overlast of kosten gepresenteerd krijgt. Het is namelijk nooit leuk als wij in allerijl uw gehele stoep moeten openbreken vanwege een lekkage. Het is een vieze klus en zorgt voor veel schade. Wij garanderen dan ook dat als wij de riolering aanleggen, alleen een onvoorziene ramp ervoor kan zorgen dat hier iets fout mee gaat.

Sanitair

Badkamer
Uw bestaande badkamer vernieuwen, restaureren of misschien een geheel nieuwe badkamer laten maken? Dan hebt u het beste sanitair nodig. En weet u wat? Wij regelen het voor u! Wij hebben een ruime keuze aan sanitair voor u. Of het nu klein of groot moet zijn, simpel of luxe, klassiek of modern, wij kunnen het voor u realiseren. Alle topmerken zijn vanzelfsprekend ruimschoots vertegenwoordigd, zodat uw keuze nog makkelijker is. Wilt u het liever zelf doen? Geen probleem. Laat u door ons adviseren over alles wat met het aanleggen van uw sanitair te maken heeft.

Toilet
Wilt u een nieuw toilet? Of hebt u een oud type toilet dat u wilt vervangen voor een nieuwer model? ACM Loodgieters regelt het voor u! Snel, vakkundig en met oog voor het esthetische aspect. Want het moet natuurlijk wel bij de rest van uw interieur passen. Ook hier hebben wij alle topmerken op voorraad of wij kunnen deze binnen afzienbare tijd leveren. Alle types, alle maten vindt u bij de loodgieter uit Den Haag. Het kleinste en meest gebruikte kamertje van uw huis of bedrijf verdient best wat extra aandacht.

27/7 Direct contact
ACM Loodgieters

Amstelstraat 46
2515 XN Den Haag

T: 06-44394707
E: info@loodgieterproblemen.nl

» Meer contactgegevens
U kunt bij ons terecht voor:
  • Loodgieters- & Rioleringswerk
  • Ontstoppingen & Onderhoudswerk
  • Verhelpen van lekkages
  • Gas-Water-Centrale Verwarming
  • Installatie van sanitair
  • Dakreparatie & Schoorsteen vegen
24 uur Spoed Service
Met onze 24 uur service staan wij dag en nacht voor u klaar en we nemen op zo’n moment in ieder geval een deel van uw problemen weg.