24 uur

Het team van ons loodgietersbedrijf in Den Haag

ACM Loodgieters gelooft in de kwaliteit die wij leveren. Wat wij ook voor u doen of installeren, u kunt ervan op aan dat alles conform de normen gebeurt. Met uw wensen en eisen als uitgangspunt realiseert ons installatie- en loodgietersbedrijf uit Den Haag alles vakkundig en op tijd.

Duidelijke prijsafspraken

Ons loodgietersbedrijf in s’-Gravenhage maakt altijd duidelijke prijsafspraken met betrekking tot de werkzaamheden. Dit voorkomt vervelende misverstanden achteraf en zo weet u wat u mag en kunt verwachten en wij weten wat ons te doen staat. Eerlijk en helder.

Professioneel personeel

Een goed bedrijf valt of staat bij de kwaliteit van het personeel. Ons personeel is volkomen professioneel en blijft op de hoogte van alle recente ontwikkelingen binnen het vakgebied door het volgen van na- en bijscholingstrajecten.

De nieuwste materialen, de laatste technieken

Als je een klus goed wilt doen, dan heb je het beste materiaal nodig en gedegen kennis van alle verschillende technieken. Ons bedrijf investeert dan ook uitgebreid in nieuw materiaal en blijft zichzelf ontwikkelen door doelgerichte scholing van de laatste technieken.

27/7 Direct contact
ACM Loodgieters

Amstelstraat 46
2515 XN Den Haag

T: 06-44394707
E: info@loodgieterproblemen.nl

» Meer contactgegevens
U kunt bij ons terecht voor:
  • Loodgieters- & Rioleringswerk
  • Ontstoppingen & Onderhoudswerk
  • Verhelpen van lekkages
  • Gas-Water-Centrale Verwarming
  • Installatie van sanitair
  • Dakreparatie & Schoorsteen vegen
24 uur Spoed Service
Met onze 24 uur service staan wij dag en nacht voor u klaar en we nemen op zo’n moment in ieder geval een deel van uw problemen weg.