24 uur

De loodgieter in Den Haag

ACM Loodgieters is een loodgieter bedrijf in Den Haag met jarenlange ervaring en een perfecte staat van dienst. Als gecertificeerd loodgieter kunnen wij u voorzien van uiteenlopende loodgieters- en installatiediensten die allen voorzien zijn van onze onderscheidende kwaliteitsgarantie. Wij passen onze deskundigheid toe met als doel het behalen van het beste resultaat. Vanuit een professionele en vriendelijke benadering nemen wij iedere opdracht aan en zorgen ervoor dat het werk snel en conform de normen en afspraken wordt gerealiseerd.

Loodgieters- en installatiewerk kent vele aspecten. ACM Loodgieters heeft de kennis en de ervaring om met doelgerichte oplossingen te komen en deze aspecten – in ons vak ook wel simpelweg problemen genoemd – het hoofd te bieden. Ons grote vaste klantenbestand in Den Haag weet ons keer op keer weer te vinden, omdat deze mensen onderhand weten dat als wij iets doen, wij het volledig, vakkundig en behendig doen. Wij ruimen onze rollen op en laten u niet achter met een vieze werkplek of schade, maar met uitsluitend het perfecte resultaat van onze werkzaamheden.

27/7 Direct contact
ACM Loodgieters

Amstelstraat 46
2515 XN Den Haag

T: 06-44394707
E: info@loodgieterproblemen.nl

» Meer contactgegevens
U kunt bij ons terecht voor:
  • Loodgieters- & Rioleringswerk
  • Ontstoppingen & Onderhoudswerk
  • Verhelpen van lekkages
  • Gas-Water-Centrale Verwarming
  • Installatie van sanitair
  • Dakreparatie & Schoorsteen vegen
24 uur Spoed Service
Met onze 24 uur service staan wij dag en nacht voor u klaar en we nemen op zo’n moment in ieder geval een deel van uw problemen weg.